Chladicí a mrazicí stoly jsou vhodné do všech gastro provozů, které hledají kompaktní řešení nerezové pracovní plochy a chladicí nebo mrazicí techniky v jednom. Základním rozlišujícím prvkem stolů je počet dveří jednotlivých modelů. V nabídce naleznete dvou, tří a čtyřdvéřové stoly. Úložný prostor je osazen lištami pro uchycení pojezdů pro uložení roštů o rozměrech GN 1/1. Potraviny se tak ukládají přímo na rošty nebo v gastronádobách. Horní desky stolů jsou nerezové. Možné vybavit chladící jednotkou Green Line s až o 20% nižší spotřebou elektrické energie. Zařízení je možné dodat s ekologicky nezávadným plynem R290
Chladničky a mrazničky jsou v provozu 24 hodin denně, proto by při rozhodování měl být brán ohled nejen na kvalitu, ale také na maximální odolnost vůči poruchám. V případě chladicích a mrazicích skříních v profesionálních gastronomických provozech dochází k častému otevírání a zavírání dveří, na které není klasické statické chlazení vhodné. Chladicí skříně řady RM ENR a mrazicí skříně řady RM ENF splňují požadavkem na profesionální chladicí výkon.
Chladicí a mrazicí podestavby jsou důležitým prvkem především ve světě „fast food“, kde je kladen důraz na rychlost a praktičnost. U zařízení je možné volit různé typy pracovní plochy pro kombinaci s klasickými varnými technologiemi.
Výrobníky ledu jsou neocenitelným pomocníkem v malém i velkém provozu. Jsou k dispozici ve dvou provedeních podle typu ledu – kostkového nebo ledové drtě.