Výrobníky ledu jsou neocenitelným pomocníkem v malém i velkém gastronomickém provozu. Nacházejí široké uplatnění od přímého použití při přípravě pokrmů nebo nápojů až po krátkodobé vnější chlazení gastronádob. Výrobníky ledu jsou k dispozici ve dvou provedeních podle typu ledu – kostkového nebo kloboučkového. V prostorách s vysokou teplotou je možné zajistit totožné modely s vodním chlazením.

Chladicí vitríny jsou neocenitelným pomocníkem do všech typů provozů. Podle délky vitríny lze do úložného prostoru vložit až 6x GN 1/3. Zařízení je vhodné pro uchování předpřipravených pokrmů, které je nutné během provozu udržet v chladu.

Saladety a chladicí stoly jsou vhodné do všech gastro provozů, které hledají kompaktní řešení nerezové pracovní plochy. Základním rozlišujícím prvkem stolů je počet dveří jednotlivých modelů. V nabídce naleznete saladety, dvou nebo tří dveřové stoly nebo stoly se zásuvkami. Úložný prostor je osazen lištami pro uložení GN 1/1. Horní desky chladicích stolů jsou nerezové a nabízejí ukončení zadní strany lemem.

Chladicí i mrazicí skříně, stejně jako lednice, jsou vhodné pro všechny typy gastronomických provozů. K dispozici jsou skříně v celonerezovém provedení nebo s bílou antikorozní vrstvou, prosklenými dveřmi. Jednotlivé komory nabízejí 2 až 7 zásuvů s rošty, které jsou u vybraných modelů výškově nastavitelné. Velkou výhodou je u vybraných skříní funkce automatického rozmrazování a možnost otevírání dveří zprava nebo zleva.