Pizza pece jsou zařízení vhodná do všech provozů. Pizza pece řady P se nabízejí v jednopatrovém nebo dvoupatrovém provedení. Jedná se o pece pro maximální využívání. Každá komora má samostatné ovládání, horní a dolní topné těleso, horní a dolní termostat s vypínací teplotou 500 °C a samostatné osvětlení jednotlivých komor. Horní i dolní stěna komory je osazena šamotovými deskami. Ovládací panel je vybaven analogovým teploměrem.

Hnětače těsta jsou zařízení specializovaná na zpracovávání rozličných druhů tuhých těst. Díky odolné a jednoduché konstrukci mohou zpracovávat značné objemy těsta. Zpracování těsta probíhá v otáčející se nerezové díži, ve které rotuje dle své osy hnětací spirála

Vyvalovačky těsta jsou zařízení určená k vyválení těsta do požadované tloušťky a struktury. Jejich použití je vhodné kdekoliv, kde se často pracuje s různými druhy těsta. Šetří čas a zvyšují efektivitu práce ve vytížených provozech.