Chladicí a vyhřívané vitríny jsou nejvhodnějším zařízením pro uchovávání a výdej pokrmů v jakémkoliv potravinářském provozu. U vyhřívaných vitrín je ohřev potravin zajištěn pomocí vodní lázně a vrchních halogenových světel, které udržují teplotu pokrmu od + 30 °C do + 90 °C. Chladicí vitrína je vybavena chladicí jednotkou, která zajistí teplotu pokrmu od + 4 °C do + 8 °C. Vitrína je lehce ovladatelná díky řídicí jednotce. Na displeji se během provozu zobrazuje teplota lázně ve vaně.

Vodní lázně pojízdné jsou určené pro uchování potravin na servírovací teplotě, jsou vhodné pro všechny typy provozů s kontinuálním výdejem pokrmů. Pojízdné vodní lázně jsou určeny pro uložení gastronádob o maximální hloubce 200 mm. Vícevanové uspořádání umožňuje nastavit rozdílnou teplotu pro jednotlivé prostory. Při neúplném využití kapacity jednotlivých modelů se nemusí prázdné prostory vyhřívat, tím se snižují náklady na provoz.

Kotlík na polévku je ideální zařízení pro uchování tekutých pokrmů v teplém stavu. Vnější smaltovaný nebo nerezový povrch umožňuje snadné čištění celého zařízení. Vnitřní nerezové stěny splňují veškeré hygienické standardy.

Ohřívač talířů je určené k nahřívání talířů pro nižší tepelnou ztrátu pokrmu při servírování. Výběr ze tří kapacitních provedení na 30, 60 nebo 120 talířů. Skříně jsou celonerezového provedení s dvojitým pláštěm, ovládací panel umožňuje regulaci teploty předehřevu talířů. Nerezové dveře chrání talíře od znečištění před zahájením výdeje.

Gastronádoby jsou v nabídce z různých materiálů v provedení bez uch nebo s uchy. Nerezové GN jsou vhodné ke splnění většiny požadavků na ně kladených. Díky výrazné vlastnosti nerezového plechu, a to jeho špatné tepelné vodivosti, nejsou tyto nádoby vhodné pro pečení sladkostí (koláčů, buchet apod.) Díky špatné tepelné vodivosti dochází k nestejnoměrnému pečení na ploše gastronádoby. Pro pečení je optimální použít smaltované gastronádoby, které mají velmi dobré tepelně vodivé vlastnosti. Polykarbonátové GN jsou díky použitému materiálu velmi lehké, což můžeme s úspěchem využít při přepravě jídel. Polykarbonátové nádoby jsou průhledné a mají na svém boku objemovou stupnici, takže při jejich skladování a používání v lednicích apod. je snadno identifikovatelný obsah nádoby a zároveň jeho množství. Dobré termoizolační vlastnosti polykarbonátu nám zajišťují tepelnou stálost obsahu při uzavření gastronádoby. Pro všechny rozměry GN jsou nabízena víka nerezová nebo polykarbonátová. Nerezová víka jsou nabízena i se silikonovým těsněním, které zajistí těsnost GN při přepravě jídel. Pro vyrovnání tlaku (při chladnutí jídla se zmenšuje objem vzduchu) má každé víko s těsněním otvor, který lze uzavřít gumovou zátkou.

Hrnce, kastroly a rendlíky z nerezové oceli o síle 0,8 mm. Jsou vhodné pro použití na elektrické, plynové, sklokeramické a indukční sporáky. Dno nádob je konkávní o síle 6 mm.

Termoporty jsou vhodné pro přepravu pokrmů a surovin při nutnosti zachování dočasné tepelné stability. Termoporty mají silikonové těsnění dveří, masivní madla s plastovou rukojetí pro manipulaci a jsou uzavírány kovovými sponami. Z důvodu snižování objemu vzduchu při chladnutí obsahu, díky čemuž vzniká v termoportu podtlak, jsou pro vyrovnání tlaků a snadné otevření termoportu vybaveny uzavíratelnými ventilačními otvory.

Servírovací vozíky můžete využívat pro dopravu jídel, nádobí, prádla apod. ve všech hotelích a velkokapacitních provozech. V nabídce jsou vozíky o dvou délkách v provedení dvoupolicovém nebo třípolicovém. Vozíky jsou dodávány v rozebraném stavu, snižují se tak náklady na přepravu. Pro ochranu zdí jsou vozíky u koleček vybaveny protinárazovými kroužky.