Výrobníky ledu jsou neocenitelným pomocníkem v malém i velkém gastronomickém provozu. Nacházejí široké uplatnění od přímého použití při přípravě pokrmů nebo nápojů až po krátkodobé vnější chlazení gastronádob. Výrobníky ledu jsou k dispozici ve dvou provedeních podle typu ledu – kostkového nebo kloboučkového. V prostorách s vysokou teplotou je možné zajistit totožné modely s vodním chlazením.

Chladicí stoly jsou vhodné do všech gastro provozů, které hledají kompaktní řešení nerezové pracovní plochy. Základním rozlišujícím prvkem stolů je počet dveří jednotlivých modelů. Horní desky chladicích stolů jsou nerezové a nabízejí ukončení zadní strany lemem.

Chladicí i mrazicí skříně, stejně jako lednice, jsou vhodné pro všechny typy gastronomických provozů. K dispozici jsou skříně v celonerezovém provedení nebo s bílou antikorozní vrstvou, prosklenými dveřmi. Jednotlivé komory nabízejí 2 až 7 zásuvů s rošty, které jsou u vybraných modelů výškově nastavitelné. Velkou výhodou je u vybraných skříní funkce automatického rozmrazování a možnost otevírání dveří zprava nebo zleva.