Steak gril je zařízení vyvinuté pro rychlou a efektivní přípravu různých pokrmů, jako je červené a bílé maso, ryby, hamburgery, mleté maso, vejce, případně také různé druhy zeleniny. Spodní deska je z chromované oceli, horní deska je pokryta vyměnitelným teflonovým plátnem. Oba povrchy na spodní i horní desce jsou k pokrmům nepřilnavé. Vysoký výkon obou desek (regulovatelných odděleně) umožňuje přípravu pokrmů různými způsoby. Poloautomatický steak gril s automatickým zdvihem horní desky nabízí digitální ovládání s programovatelným časovačem. Gril je vhodný do vytížených provozů, kde se opakuje způsob přípravy pokrmů a kde není nutné, aby přístroj obsluhoval kuchař

Grilovací desky jsou k dispozici v elektrické i plynové variantě s různými typy povrchu (hladký, rýhovaný) a povrchovou úpravou (broušená ocel, chrom). Předností vrchní desky o síle 10 mm je výborné vedení tepla. Horní deska je svařená s lemem, splňuje tak nejvyšší požadavky na hygienu a údržbu zařízení. V nabídce jsou standardní velikosti 330, 660 a 990 mm na šířku. K dispozici je jako stolní samostatná jednotka, avšak je možno ji umístit na nerezovou podestavbu.

Plynové grily s lávovými kameny používají k přenosu tepla přírodní lávový kámen. Lávové kameny o váze 5 – 10 kilogramů jsou součástí každé dodávky. Plynový hořák nahřeje lávové kameny, které jsou rozmístěny pod grilovacím roštem, na maximální teplotu, která je následně přenášená do grilovaných pokrmů. K dispozici jsou dvě nastavitelné polohy výšky grilu. Výkonný hořák s jednopotrubní konstrukcí zajišťuje velice dobrou distribuci tepla. Grily jsou standardně vybaveny roštem na maso s možností doobjednání roštu na ryby.

Stolní fritézy disponují lisovanými vanami se zaoblenými vnitřními rohy pro pohodlné čištění a údržbu. Vana i vrchní deska je vyrobena z nerezové oceli AISI 304. Možnost volby různých výkonů, objemů nádrží a konfigurací síta usnadňuje výběr nejlepší kombinace pro jakýkoliv provoz. Pro snadné a jednoduché čistění mají fritézy odnímatelný ovládací panel s topným tělesem a vyndavací vanu. Topná tělesa jsou vyrobena z nerezové oceli a zpevněna nožičkami. V nabídce naleznete fritézy s výpustným kohoutem pro snazší výměnu oleje a v třífázovém provedení pro vyšší výkon. Fritézy mají studenou zónu, která zabraňuje přepalování oleje a zbytků potravin. Košík je vyroben z chromované oceli s izolovaným držadlem a závěsným úchytem. Všechny modely jsou vybaveny pracovním a pojistným termostatem a bezpečnostním mikrospínačem.

Stolní vodní lázně disponují lisovanými vanami se zaoblenými vnitřními rohy pro pohodlné čištění a údržbu. Vana i vrchní deska je vyrobena z nerezové oceli AISI 304. Výpust lázně se nachází v přední části a je zajištěna pojistkou. K dispozici je jako samostatné stolní zařízení nebo s možností montáže na neutrální skříň z nerezové oceli AISI 430

Zařízení pro přípravu hot dogů se skládá ze dvou částí – nahřívacích trnů a nádoby na ohřev párků. Obě části jsou dostupné jako součást jednoho zařízení nebo každá zvlášť. Ohřívač párků je vybaven samostatným vypínačem a regulací teploty.

Zařízení pro opékání párků. Rolny z nerezové oceli se zapouzdřeným topným elementem se otáčejí kolem své osy.

Ohřívače uzenin zařízení určeno na ohřívání uzenin nebo napařování zeleniny. K dispozici s jednou nebo dvěma komorami. Dno ohřívače je děleno nerezovým roštem. Vybrané ohřívače s výpustí.

Zařízení na přípravu palačinek. V provedení s jednou nebo dvěma plotnami. Samostatné ovládání pro každou plotnu.

Salamandr je vhodný pro dokončování jídel, gratinování, dopékání a uchování potravin na servírovací teplotě. Topná tělesa vyrobená z Incoloy 800 jsou vysoce odolná vůči vysokým teplotám. Tepelný výkon je regulovaný polohovatelným regulátorem. Dvě možnosti mechanismu roštu – základní výsuvná pozice nebo snadné nastavení pákou a přednastavení 4 výškových poloh. Zadní panel salamandru je odnímatelný, díky tomu je zařízení průchodné mezi kuchařem a servírovací oblastí.

Zařízení pro přípravu toastů. K dostání ve dvou variantách, průběžný nebo statický s kleštěmi nebo roštem. Odnímatelná stěna, časovač a nezávislé ovládání roštů u statických toasterů.

Zařízení pro sterilizaci a čištění nožů. Dva typy zařízení: na vodní bázi nebo s UV zářením. Sterilizátor na vodní bázi provede kompletní vyčištění nožů, včetně viditelných nečistot. Sterilizátor s UV zářením je však šetrnější k povrchové úpravě a nedochází k tupení nože.

Zařízení určené k uchování pečiva. Neutrální nebo vytápěná vitrínka vyrobená z nerezové oceli AISI 430 a tvrdého plastového krytu (1 nebo 2 patra). Vnitřní teplota v rozmezí 30 – 60 °C poskytuje dobré podmínky pro potraviny. Elektricky vyhřívaná vitrína se zvlhčováním zabezpečuje potřebné klima.

Mikrovlnná trouba z nerezové oceli s hliníkovým madlem a dotykovým digitálním ovládacím panelem bez otočného talíře se pyšní snadným ovládáním pro rychlou a pohodlnou obsluhu. Tato trouba je ideální pro místa vyžadující samoobsluhu a je dokonalou náhradou za domácí trouby v místech servírujících potraviny.

Volně stojící zařízení jsou vhodná zejména pro mimolinková umístění nebo jako přepravné sporáky pro catering a podobné provozy. Vrchní deska (část pod plotnami nebo hořáky) je vyrobena z vysoce kvalitní oceli AISI 304. Mezi podpěrnými nohami a stěnou je mezera 7 cm, to umožňuje další prostor pro instalaci přípojných bodů elektřiny nebo plynu. Plynová zařízení jsou dodávány v provedení na propan – butan, v balení jsou rovněž trysky na zemní plyn.